Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Μακαρόνια φάρμακα και ποδόσφαιρο.Γίνεται;


12-12-2013
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 12/12/2013______________________________________________________________

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
Έτος Ίδρυσης 1947
Ταχ. Δ/νση: Τ.Θ.4169 Τ.Κ.: 85100 - Ρόδος
Τηλέφωνα: (22410) - 26788 FAX: (22410) 22909
www.epsdod.gr , e-mail: mail@epsdod.gr
______________________________________________________________



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της 12-12-2013


Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου


- Το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17/12/2013 στις 15:00.
- Αποφασίσθηκε η αγορά εκατό κιλών ζυμαρικών για να δοθούν λόγω των εορτών στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Φανών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο των Φανών. Η συγκεκριμένη οικονομική ενίσχυση έχει να κάνει με την ευαισθησία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου (και όσον ασχολούνται με το ποδόσφαιρο γενικά), προς τους συνανθρώπους τους, που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης και καθημερινότητας.
- Εγκρίθηκε δαπάνη για την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που θα γίνουν την Παρασκευή 13/12/2013, και δαπάνη για την παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου στις επικείμενες εκλογές.
- Τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου σε Κάρπαθο, Κάλυμνο, Κώ έγιναν από τους ίδιους, χωρίς να επιβαρυνθεί το ταμείο της Ένωσης και τα Σωματεία.
- Συζητήθηκαν τρόποι μείωσης των εξοδολογίων των γιατρών αγώνων. Οι αποφάσεις που θα ληφθούν – παρθούν θα είναι κατόπιν συνεννόησης με τους ενδιαφερόμενους.
- Η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης προσφορών για την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών στην γραμματεία της ένωσης είναι στις 03/01/2014.
- Αποφασίστηκε η παράταση συνεργασίας με τους Ενωσιακούς Προπονητές έως το τέλος των πρωταθλημάτων. 



Πάμε και στην  ΕΠΣ Μακεδονίας


1)Συγκέντρωση τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και φαρμάκων

Η ΕΠΣ Μακεδονίας σε συνεργασία με τα Κέντρα Ανατολικού και Κουφαλίων «Νίκος Τσαλαμιδάρης», που φιλοξενούν αγώνες Τζούνιορ των Πρωταθλημάτων Υποδομών της Ενωσης συγκέντρωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία έδωσαν με ευθύνη της ΕΠΣΜ στο σύλλογο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Επίσης, στα ίδια προαναφερόμενα Κέντρα και στα υπόλοιπα Κέντρα της Δυτικής Περιφέρειας «Νίκος Τσαλαμιδάρης» το Δεκέμβριο 2013 και τον Ιανουάριο 2014 θα συγκεντρωθούν φάρμακα με ευθύνη των διαγωνιζομένων σωματείων, προκειμένου να δοθούν με ευθύνη της Ενωσης στη φιλανθρωπική οργάνωση «Γιατροί του Κόσμου».


2) Συγκέντρωση σωματείων της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Με πρωτοβουλία της ΕΠΣ Μακεδονίας θα ξεκινήσει ο ενημερωτικός κύκλος των σωματείων της δύναμής της, για ακόμη μία χρονιά, όπου θα συζητηθούν θέματα και δράσεις που αφορούν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και έχουν ως επίκεντρο τον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή και τις ανάγκες του.

Η πρώτη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 19.00 στην αίθουσα διαλέξεων «Αλέξανδρος Παπαδόπουλος» στο Αθλητικό Κέντρο της Ενωσης στη Μίκρα με τα σωματεία της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας που θα εκπροσωπηθούν με τον Πρόεδρο τους ή τα μέλη του Διοικητικού τους Συμβουλίου και τον αρχηγό της ομάδας ή τον εκπρόσωπο των ποδοσφαιριστών.

Κατά της διάρκειά της συνάντησης θα συζητηθούν τα θέματα: α. «Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών (πρόληψη, παροχή α’ βοηθειών, αποκατάσταση τραυμάτων)». β. «Γηπεδικές εγκαταστάσεις και βελτίωση των συνθηκών που αγωνίζονται οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές» και γ. «Οικονομικές συνθήκες ερασιτεχνικών σωματείων».

Στη συγκέντρωση, εκτός από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Μακεδονίας, θα παραβρεθούν και αντιπροσωπείες από τα Διοικητικά Συμβούλια του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης και του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης. 


Υ.Γ. Τελικά όλα γίνονται  αρκεί να θέλουν κάποιοι να κάνουν κάτι....

6 σχόλια:

  1. mi mas xalas ta oyza reeeeeeeeeeeee me tetoia pramata. Ti mas noiazei emas? Edo den exoume oute peinasmenous pute arrostous. Na pane stin ekklisia na fane kai sto nosokomeio na ginoyn kala.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι μας λέτε ρε παλιόγριες; 100 κιλά ζυμαρικά πως να αγοραστούν από μια φτωχή ΕΠΣ. που ρε να βρεθούν 150€ τόσα έξοδα ρε υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να κάνουμε ομως μια λαμπρή κοπής πίττας απο τωρα την σχεδιάζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. nai nai nai nai na valoume kai ta kala mas na pame na vgoume kai fotografies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το κοπί τη πίττα που έλεγε και ο catman στην Αννίτα. Εδώ άραγε ποιος θα χει το ρόλο του catman φέτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή