Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ

Έρχεται το… μουντιαλικό πορνό

                                                                         


Ταινίες εμπνευσμένες από το προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο κυκλοφορούν οι μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής πορνό στη Βραζιλία. 
Έρχεται το… μουντιαλικό πορνό
Να αξιοποιήσουν στο έπακρο την… τρέλα που επικρατεί στη χώρα κι όχι μόνο για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας θέλουν μεγάλες εταιρείες παραγωγής ταινιών πορνό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η «βιομηχανία» πρόκειται να κυκλοφορήσει το αμέσως προσεχές διάστημα ταινίες με περιεχόμενο ή έστω… επιρροές από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Μία τέτοια προσπάθεια είχε γίνει το 2010 με την ταινία «Copa do Sexo» (δηλαδή «Κύπελλο του Σεξ») να σημειώνει τεράστια εμπορική επιτυχία και να δείχνει το δρόμο για το 2014. Ήδη μάλιστα γυρίζεται το… σίκουελ.

inner

Πάντως οι παραγωγοί είναι γνώστες των κινδύνων που ελλοχεύουν, καθώς απαγορεύεται η χρήση ονομάτων ή brand name δίχως τη σχετική άδεια. Το 2008 είχε απαγορευτεί η κυκλοφορία μίας πορνοταινίας που παρουσίαζε έναν σωσία του Κριστιάνο Ρονάλντο σε… δράση και «έπαιζε» με το όνομά του. Ο Πορτογάλος σταρ είχε κινηθεί νομικά και η συγκεκριμένη εταιρεία παραγωγής τελικά πτώχευσε.  
πηγή: www.sport-fm.gr       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου