Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΕΛΟΣ. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ!!!!

 Με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα θέλαμε να δώσουμε και εμείς τα συγχαρητήρια μας σε όλες τις ομάδες που πέτυχαν τους στόχους τους.
 Όπως όλοι παραδέχονται η συνολική εικόνα όλων των ομάδων, κατά τη διάρκεια της χρονιάς αποτυπώθηκε ΔΙΚΑΙΑ στις τελικές βαθμολογίες με μοναδική ίσως εξαίρεση την μία θέση που οδήγησε απευθείας στη Β΄κατηγορία, συνέπεια της γνωστής ιστορίας του αγώνα ΛΑΙΛΑΠΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ.
 Όπως λέει όμως και ο τίτλος του άρθρου " από τώρα ΔΟΥΛΕΙΑ ".
Πριν εξηγήσουμε τι εννοούμε είναι καλό να πούμε δυο λόγια σχετικά με τη Chiompala.
Είχαμε εξηγήσει από την αρχή τι θέλουμε να κάνουμε μέσα από αυτό το blog:http://chiompala.blogspot.gr/2013_06_01_archive.html
Ένα μικρό απόσπασμα : 
 ...Πρόθεση είναι να προβάλλουμε και να επικροτήσουμε το σωστό και το καλό από όπου και αν προέρχεται αλλά και να πούμε και να αποκαλύψουμε την όποια παρατυπία από όποιον έχει γίνει και για οποιοδήποτε σκοπό

Σεβόμαστε το ίδιο  ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ. 
Το αυτό απαιτούμε όμως και από αυτούς που  τις διοικούν και τις σφυρίζουν.

Μας τη δίνει και σιχαινόμαστε το παρασκήνιο, τη λογική Σπάθα (οι ποδοσφαιρικοί την γνωρίζουν σίγουρα), η εφαρμογή των κανονισμών και των καταστατικών ανάλογα τους εμπλεκόμενους και ο διαχωρισμός ομάδων και παραγόντων σε δικούς μας και εχθρούς. Προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης και για να μην υπάρχουν καλοθελητές το λέμε μια και μόνο φορά: Δεν ήρθαμε για να κάνουμε πόλεμο σε κάποιους και πιστεύουμε απόλυτα ότι πρέπει το Χίωτικο ποδόσφαιρο να εκμεταλλευτεί ΤΩΡΑ  το κεφάλαιο ΣΑΡΡΗΣ. Αλλιώς  καληνύχτα οριστικά. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και αυτός θα έχει ασυλία. Αυτά σαν αρχή για το τι να περιμένει κανείς από τη  Chiompala.....

Αυτά γράφτηκαν πέρσι τον Ιούνιο. Σήμερα σχεδόν ένα χρόνο μετά, δυστυχώς ότι λέγαμε έγινε. Ας ελπίσουμε μερικοί να καταλάβουν τι είναι αυτό που πρέπει να κάνουν και γιατί επιλέχθηκαν.
Ακόμα να θυμίσουμε σε μερικούς το περίφημο μανιφέστο που συνυπέγραψαν:

Τελειώνοντας τον πρόλογο (συγνώμη αν ήταν μεγάλος ) να πούμε και κάτι που απασχολεί τους περισσότερους από εσάς. Είχαμε πει στην αρχή ότι δύο από τους βασικούς blogger είναι η Μαριγώ και η Κατιγκώ. 

 Επειδή θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς απέναντι σας, σήμερα σας δηλώνουμε ότι δεν είμαστε μόνο δύο. Είμαστε μια ομάδα( μπάσκετ- βόλεϊ  ) από ανθρώπους που αγαπάνε το ποδόσφαιρο, δουλεύουμε χρόνια για αυτό και τις ομάδες και ότι γράφουμε εδώ μέσα είναι με σκοπό να βοηθήσουμε πρώτα τις ομάδες και γενικότερα το ποδόσφαιρο στη Χίο. Πρώτο παράδειγμα οι δωρεάν διαιτησίες, θέμα που από ΕΜΑΣ αναδείχθηκε  και σωστά υλοποιήθηκε από την Ε.Π.Σ. ΧΙΟΥ.
Επίσης  δηλώνουμε ότι ΠΡΟΘΕΣΗ  μας ( και ΟΧΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ )  είναι να βοηθήσουμε και να δουλέψουμε  από τις πλέον κατάλληλες θέσεις για τις ομάδες και το ποδόσφαιρο, όταν έρθει εκείνη η στιγμή. Περισσότερα  στα προσεχώς......

 Και τώρα, ώρα για δουλειά και προτάσεις για το καλό των ομάδων και των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών .
 Μετά τις δωρεάν διαιτησίες που εφαρμόστηκαν και εδώ όπως και σε άλλες Ενώσεις, η επόμενη πρόταση μας είναι η δημιουργία Ταμείου Αρωγής και Αποκατάστασης τραυματισμένων ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών. (αντίστοιχα με άλλες Ενώσεις)
 Ένα σοβαρό θέμα που έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν την Ένωση και τις ομάδες αλλά δυστυχώς τίποτα δεν έγινε.
Για να μην σας κουράσουμε παραπάνω  ραντεβού αύριο για την παρουσίαση της πρότασης.


3 σχόλια:

  1. "...πρέπει το Χίωτικο ποδόσφαιρο να εκμεταλλευτεί ΤΩΡΑ το κεφάλαιο ΣΑΡΡΗΣ..."....ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?...ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ?....ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ?.....Η ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ 2-3 ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ......".......καληνύχτα οριστικά...."

    "....Ταμείου Αρωγής και Αποκατάστασης τραυματισμένων ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών...."......ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ?...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ?.....ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ


    ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΕΣΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΓΡΙΟΥΛΕΣ ΜΟΥ......ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι έγινε, τα παρατήσατε; χτες θα μας παρουσιάζετε την πρόταση σωτηρίας..... λόγια μόνο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νομίζουμε φίλε πως είναι πρόβλημα η μια μέρα καθυστέρηση για κάτι που άλλοι το συζητάν χρόνια

      Διαγραφή