Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Εκεί που έχουν " LEADER "

Το γηπεδικό είναι κοινό πρόβλημα σχεδόν για όλες τις σε όλες τις Ενώσεις. 
Σε εμάς εδώ το πρόβλημα είναι πιο έντονο στις ομάδες στην πόλη όπως όλοι γνωρίζουν και αφορά τόσο τις προπονήσεις τόσο και τις ώρες των αγώνων.
Όλοι ξέρουν πως αν ο Κανάρης τελικά αγωνισθεί στο Δημοτικό στάδιο θα υπάρχει ( το πιθανότερο) πρόβλημα στον καταρτισμό σταθερού προγράμματος αγώνων.
Το θέμα μας δεν είναι όμως το πρόγραμμα, αλλά η έλλειψη προγραμματισμού.
Στην Ε.Π.Σ. Δωδεκάνησου λοιπόν αντιμετωπίζουν και αυτοί το γηπεδικό πρόβλημα. 
Προσπάθησαν λοιπόν να βρουν κάποια λύση. 
Αρχικά ήρθαν σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου και μετά έκαναν αυτό που ήταν απαραίτητο από την πλευρά τους, δηλαδή την τροποποίηση του καταστατικού τους.
Αυτά έγιναν τον Μάιο.  

Έκτακτη γενική συνέλευση με σκοπό να προχωρήσει η διαδικασία ολοκλήρωσης του γηπέδου της Ένωσης στην περιοχή Τσαΐρι, όπου θα αποτελέσει ακόμα μία λύση στο γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές ομάδες της πόλης μας, συγκάλεσε για την Κυριακή 14 Ιουνίου η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου. Είναι ένα από τα βασικά μελήματα του προέδρου της Ένωσης, Παναγιώτη Διακοφώτη και των συνεργατών του και για τον λόγο αυτό η έκτακτη γενική συνέλευση θα έχει σαν μοναδικό θέμα την τροποποίηση του καταστατικού. Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο έργο θα ολοκληρωθεί με την μεγάλη βοήθεια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Ρόδου και τηςΑΝ.ΔΩ. Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣΔ αναφέρει τα ακόλουθα:
««Την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 και ώρα 18:00 τα γραφεία της ΕΠΣΔ θα πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση με μοναδικό θέμα την τροποποίηση του υπάρχοντος καταστατικού της Ένωσης. Την πρόσθεση στο άρθρο 2 του σκοπού της Ένωσης για την υλοποίηση έργων δημοσίου χαρακτήρα (ενδεικτική αναφορά αντίστοιχου έργου προγράμματος LEADER ΠΑΑ 2007-2013). Εάν δεν υπάρξει απαρτία η ΓΣ θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο τόπο την ίδια μέρα, Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 και ώρα 19:00».
 Πηγή:www.dimokratiki.gr

Σήμερα  η Ε.Π.Σ. Δωδεκάνησου ανάρτησε την παρακάτω ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της:

ΕΝΤΑΞΗ του γηπέδου στο ΤΣΑΙΡΙ στο προγραμμα LEADER. (31/8/2015 14:40)

  Mε   επιστολή    που   εστάλη    απο   την ΑΝ.ΔΩ  στην  ΕΠΔ.ΩΔ/ΣΟΥ   ,δόθηκε  η  εγκριση   για   την  ενταξη  του  γηπέδου  στο   ΤΣΑΙΡΙ  στο  προγραμμα  LEADER.  Η  επιστολή  αναφέρει   "Αξιοτιμε  κ.  προεδρε  σας  ενημερώνουμε   οτι  η  επιτροπή  διαχείρισης   προγραμματος  LEADER  της  ΑΝ.ΔΩ  Α.E.  που  συνεδρίασε  στις  31/8/2015  αφού  ελαβε υπόψη   την   γνωμοδότηση  της  Επιτροπής   αξιολογησης  αποφασισε   την   εγκριση   της   προτασης   για  την  ενταξη   του   επενδυτικού   σας σχεδίου    με  τιτλο  δημιουργία  χώρων   άθλητικών    δραστηριοτητων  της Ενωση    ποδ/κών   Σωματειων     Δωδεκανήσου   στο   προγραμα  LEADER  Π.Α.Α."

Φυσικά  εμείς δεν έχουμε χώρο για νέο γήπεδο αλλά υπάρχει ένα εγκαταλελειμμένο  δίπλα στην πόλη.
Γνωστές οι δυσκολίες με το ιδιοκτησιακό του καθεστώς αλλά όχι αξεπέραστες.
Όραμα, όρεξη και  "LEADERS" χρειάζονται και φυσικά όχι μόνο από πλευράς Ε.Π.Σ. 
Δήμος και Περιφέρεια πρέπει και αυτοί να ενδιαφερθούν για το γηπεδικό.

Υ.Γ. Υπομονή μέχρι να βρεθεί ανάλογο  "LEADER" και για εμάς.

Εμείς τα ξαναλέμε...  



1 σχόλιο:

  1. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΄΄ΕΠΣ ΧΙΟΥ΄΄...Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ,ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΕΝΟ ΕΔΩ Κ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ...(ΟΙ ΜΕΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ???)

    ΑπάντησηΔιαγραφή