Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Οι LEADERS από τη Σάμο και αλλού.


Μετά τα γεγονότα της Τετάρτης και τα μέτρα του Υφυπουργού υπήρχαν αντιδράσεις από αρκετές Ενώσεις 
Η πιο "δυναμική " από την Σάμο και τον Πρόεδρο της ¨Ένωσης :

Με δήλωσή του, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου, Ν. Βακάλης, ζητεί την άμεση αποκαθήλωση αυτών που καταστρέφουν το ποδόσφαιρο.

Στη δήλωσή του αναφέρει τα εξής:
"Όποια και ότι είδους επιστολή και αν τους απευθύνεις, είναι πλέον «ιστορικά» τεκμηριωμένο ότι δεν ιδρώνει το αυτί τους!
Οι πάντες έχουμε διαπιστώσει ,ότι πρόκειται περί οργάνωσης, με πολύ στερεή δομή και ανεπτυγμένο.... δίκτυο, που τους κάνει να μην ανησυχούν ιδιαίτερα για τίποτα και να νιώθουν σιγουριά για οποιαδήποτε πράξη τους. Ολα αυτά συντελούν, στο να βλέπουμε... ΟΛΑ αυτά που βλέπουμε, τα  τελευταία χρόνια.
Ανενόχλητοι, δρουν και ενεργούν, επιδεικνύοντας προκλητικά επιλεκτικές συμπεριφορές, ανάλογες των συμφερόντων τους, (π.χ Καστόρια-Θεσσαλία-Κυκλάδες-Χαλκιδική, επιχορηγήσεις Ενώσεων). Ολη η Ελλάδα ( και όχι μόνο) , ακούει, διαβάζει για πυραμίδες, εκβιασμούς, μίζες, κάρτες υγείας, τηλεοπτικά δικαιότατα, στημένα & έπεται συνεχεία). 

Το χρονίως όμως αξιοπερίεργο, είναι η ( δεν θέλω να πιστέψω... ύποπτη) αφ υψηλού απλή παρατήρηση των τεκταινομένων, ΚΑΙ ΑΠΟ  τις τρεις (που πηγάζουν απ το Σύνταγμα) εξουσίες!!!!
Είναι σίγουρο, ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ, ότι στον δέκατο του χρόνου μηνά, θα φύγουν!
Επειδή όμως μεσολαβούν  ακόμα οκτώ μήνες, θα πρέπει έως τότε να θρηνήσουμε θύματα; Θα πρέπει να τους βλέπουμε έως τότε να προκαλούν ασύστολα;
Ο Νόμος σας δίνει αρκετές επιλογές!
Είστε υποχρεωμένοι να πάρετε ΑΜΕΣΑ μετρά. Και τα μετρά αυτά, μόνο έναν στόχο πρέπει να έχουν. Αυτόν της αποκαθήλωσης τους.
ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ !!!!
ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ! Η υπομονή όλων μας εξαντλήθηκε!
Νίκος Βακάλης
Πρόεδρος Ε.Π.Σ  Σάμου
Υ/Γ: Οποιαδήποτε ομοιότητα με την πραγματικότητα, είναι απλώς σύμπτωση".
Επίσης η ΕΠΣ Ηρακλείου έβγαλε την παρακάτω πιο ήπια ανακοίνωση:http://www.epsirak.gr/announcements/display_announcement.php?announcement_id=963 
Άλλοι τώρα κανονίζουν συναντήσεις με τον Υφυπουργό για να βρουν λύσεις στα θέματα των σωματείων και της ¨Ένωσης τους γενικά.   
Συνάντηση του προέδρου της Ε.Π.Σ Κέρκυρας Παναγιώτη Ποζίδη με τον Υφυπουργό πολιτισμού και αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή

Την Τετάρτη 9 Μαρτίου είναι προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Ε.Π.Σ Κέρκυρας Παναγιώτη Ποζίδη με τον Υφυπουργό πολιτισμού και αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή στην Αθήνα.
Ο πρόεδρος θα θέσει στον Υφυπουργό τα σημαντικά θέματα που απασχολούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ειδικότερα: τις επιχορηγήσεις των σωματείων, την οικονομική υποστήριξη της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας, για να μπορέσει έμμεσα να ενισχύσει τα σωματεία και τις κοινωνικές πρωτοβουλίες της, η κατασκευή και ολοκλήρωση έργων στα γήπεδα της Κέρκυρας (Αγίου Νικολάου, ’νω Κορακιάνας, Κ. Γαρούνα, Σπαρτύλλα, Αγίου Μάρκου και Κανακάδων), η επισκευή γηπέδων που αντιμετωπίζουν προβλήματα από τη χρήση, η ενίσχυση της αξιοπιστίας του ποδοσφαίρου κ.ά.
Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ επενδύει στη συνεργασία με τον Υφυπουργό, αφού είναι ανάγκη να υπάρξουν άμεσες πρωτοβουλίες του για την ενίσχυση του αθλητισμού και την αντιμετώπιση θεμάτων του τοπικού ποδοσφαίρου.
Εμείς εδώ μια χαρά, ζούμε στο δικό μας κόσμο και όλα καλά. (όπου κόσμος, η γενική κατάσταση του αθλήματος στη Χίου )
Υ.Γ. Επειδή δεν είμαστε τόσο κακά παιδιά όπως θέλουν μερικοί να μας παρουσιάζουν και επειδή δεν φοβόμαστε να πούμε το σωστό, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.
Έστω και η μία διαιτησία κάτι είναι για την ελάφρυνση των σωματείων.
Και φυσικά ( για να δικαιολογήσουμε το πόσο κακά παιδιά είμαστε) για αυτό το θέμα "φωνάζουμε" και εμείς μήνες τώρα. Τελικά ισχύει το : Λέγε λέγε το κοπέλι, κάνει την κυρά και θέλει     
Μακάρι του χρόνου να μην  χρειαστεί να σας το υπενθυμίσουμε 

Υ.Γ.1  Καμιά αντίδραση από την Ε.Π.Σ. για τους συνεχής  ορισμούς διαιτητών από Αθήνα για τον Κανάρη,   όπως της ΕΠΣ Ηρακλείου θα έχουμε;
Εκτός από εμάς το θέμα προβάλουν και άνθρωποι του Κανάρη και άλλες ιστοσελίδες ακόμα και μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣ
Και για να μην ξεχνιόμαστε:

3 σχόλια:

  1. αυτα που γραφεις τα ξέρουμε. Εμείς έχουμε μια ΕΠΣ από εκλεκτά μέλη της χιώτικης κοινωνίας και σταματήστε την κριτική όλοι σας και τα μμε και εσείς οι αγνωστοι κριτικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά τα λες φίλε. Κανεις δεν μπορεί να πει κάτι για την κοινωνική υπόσταση των μελων του Δ.Σ της ΕΠΣ.
    Σαν ΕΠΣ όμως είναι αστα να πάνε. Πιο κάτω δεν υπάρχει.
    Αντε γεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απορώ γιατι ακόμα δεν υπάρχει άρθρο του αυτοδιαφημιζόμενου με πρόταση προς την ΕΠΟ για λύση του προβλήματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή