Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Εκεί που ενδιαφέρονται πραγματικά για τα σωματεία.

 Στις 29 Μαρτίου σας είχαμε πει για την προσπάθεια της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας να βρει χορηγούς και να βοηθηθούν οικονομικά ΜΟΝΟ τα σωματεία της και όχι για να καλύψει λειτουργικά της έξοδα:   
http://chiompala.blogspot.gr/2016_03_01_archive.html

Σήμερα σας ενημερώνουμε και για το αποτέλεσμα της προσπάθειας που έκαναν.
Εσείς, οι παράγοντες των σωματείων, κάντε τις συγκρίσεις και να τις έχετε στο μυαλό σας όταν σας ζητήσουν υποστήριξη αυτοί που οδηγούν το ποδόσφαιρο μας.
Εμείς θα ρωτήσουμε μόνο κάτι. Είχαμε διαβάσει πολύ καιρό πριν σε ιστοσελίδα που ενημερώνει πάντα για τα όσα γίνονται στο Δ.Σ. της ΕΠΣ Χίου ότι προσφέρθηκε κάποιος  να βρει χορηγούς για την ιστοσελίδα της Ε.Π.Σ. Χίου; Τι έγινε; Χάθηκε ψάχνοντας ή είναι τόσοι πολλοί που δεν χωράνε στη σελίδα; 
Αυτό που πρότεινε πρόσφατα ο κος Δημητρακόπουλος για εύρεση χορηγών για τα πρωταθλήματα θα το κάνετε; Γ. Σ. έρχεται κάτι πρέπει να μας πείτε. 

Ανακοίνωση χορηγιών

Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας ανακοινώνει την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξεύρεσης χορηγών για όλες τις επίσημες διοργανώσεις της, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017.
Μετά από εισήγηση της επιτροπής οικονομικής ενίσχυσης των σωματείων, που συγκροτήθηκε πρόσφατα, το Δ.Σ αποφάσισε την υπογραφή σύμβασης με τις επιχειρήσεις:
• Πρωτάθλημα Α1’ Κατηγορίας: Γυμναστήριο In action.
• Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας: Γυμναστήριο In action.
• Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας: Γυμναστήριο In action.
• Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος: Wind.
• Πρωτάθλημα Παιδικής Κατηγορίας: Κέντρο φυσιοθεραπείας Phisioplus.
• Πρωτάθλημα Προπαιδικής Κατηγορίας: Grec cafe.
• Πρωτάθλημα Τζούνιορς Κατηγορίας: Καφέ - εστιατόριο «Γόνδολα».
• Πρωτάθλημα Προτζούνιορς Κατηγορίας: Καφέ - εστιατόριο «Γόνδολα».
Κατά συνέπεια και σύμφωνα με την χορηγική πρόταση οι διοργανώσεις της επόμενης περιόδου πλέον μετονομάζονται, δεσμευτικά για όσους αναφέρονται σε αυτές, ως εξής:
? Πρωτάθλημα Α1’ Κατηγορίας - In action.
? Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας - In action.
? Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας - In action.
? Κύπελλο Ερασιτεχνών - Wind.
? Πρωτάθλημα Παιδικής Κατηγορίας – Phisioplus.
? Πρωτάθλημα Προπαιδικής Κατηγορίας - Grec cafe
? Πρωτάθλημα Τζούνιορς Κατηγορίας - Γόνδολα
? Πρωτάθλημα Προτζούνιορς Κατηγορίας - Γόνδολα
Όπως ήδη ανακοινώθηκε το σύνολο του ποσού των 7.000 ευρώ θα διατεθεί αποκλειστικά για την οικονομική ενίσχυση των σωματείων, σύμφωνα με τις ειδικότερες αποφάσεις του Δ.Σ που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.
Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας ευχαριστεί και δημόσια τις επιχειρήσεις αυτές, για την ανταπόκριση στην προσπάθειά της να διασυνδέσει τις δράσεις της με την «αγορά» και τους χορηγούς, ώστε να παραχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα για τον κόσμο του ποδοσφαίρου και την κοινωνία της Κέρκυρας.
Με σεβασμό και πιστή τήρηση των συμφωνιών, που έχουν επιτευχθεί, η Ε.Π.Σ Κέρκυρας θεωρεί δεδομένο ότι η θετική στάση των προαναφερόμενων επιχειρήσεων θα βρει κι άλλους μιμητές στην τοπική αγορά της Κέρκυρας.  

Επίσης οι άνθρωποι εκεί ενδιαφέρονται και για τους προπονητές http://www.epskerkyras.gr/news/article.asp?code=2030
και για τους διαιτητές τους http://www.epskerkyras.gr/news/article.asp?code=2025
Εσείς για τι ενδιαφέρεστε;
Επίσης, εδώ και δυο εβδομάδες όλες σχεδόν οι Ενώσεις έχουν ενημερώσει για τις ημερομηνίες μετεγγραφών - εγγραφών  2016-2017. Εσείς ακόμα. 
Ευτυχώς για τα σωματεία και τους ποδοσφαιριστές το έκαναν άλλοι.

Εμείς θα τα ξαναπούμε και ξέρετε:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου