Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Ποδόσφαιρο εκτός γηπέδων.


Το τι κάνουν σε άλλες Ενώσεις, πέραν της διοργάνωσης των πρωταθλημάτων, το έχουμε γράψει πολλές φορές.
Αλλά εμείς τα γράφουμε, πολλοί τα διαβάζουν και κανείς εδώ δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ.
Δείτε τι κάνουν στην ΕΠΣ Ηρακλείου και στην ΕΠΣ Χανίων.
Είναι κάτι που έχουμε ξαναπεί και για άλλες Ενώσεις και είναι πράγματα που θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε να γίνονται επιτέλους και στη Χίο.     
 

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ» (06/11/2016 14:58)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα ΑΝΔΡΟΓΕΩ του δήμου Ηρακλείου η επιμορφωτική ημερίδα «Παιδί και Αθλητισμός» που διοργάνωση η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.
Η ημερίδα εντάσσεται στα πλαίσια του 6ου Παγκρήτιου Παιδικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου ΕΠΣΗ-Περιφέρειας Κρήτης, μία διοργάνωση που ξεκινά το επόμενο σαββατοκύριακο 12-13 Νοεμβρίου.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν γονείς, αθλητές, προπονητές και παράγοντες, αποκομίζοντας χρήσιμες ιατρικές και διατροφολογικές πληροφορίες για τα παιδιά.
Χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου και ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού Περιφέρειας Κρήτης, Νίκος Συριγωνάκης, ενώ το παρών έδωσε στην ημερίδα μεταξύ άλλων και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Γιάννης Πολεμαρχάκης.
Η ημερίδα ξεκίνησε με εισηγητή τον Αλέξανδρο Πατριανάκο (Καρδιολόγος, Διευθυντής ΕΣΥ, ΠΑΓΝΗ) με θέμα «Προαγωνιστικός Έλεγχος νεαρών αθλητών» και ακολούθησε η διαιτολόγος Ελένη Κωστάκη με θέμα «Η διατροφή νεαρών αθλητών». Οι ενδιαφέρουσες εισηγήσεις έκλεισαν με τον χειρούργο-ορθοπεδικό και αντιπρόεδρο της ΕΠΣΗ, Χάρη Βαβουρανάκη, με θέμα «Παιδί και ποδόσφαιρο, τι πρέπει να προσέχω».
Οι εισηγητές απάντησαν σε ερωτήσεις που έγιναν από γονείς και προπονητές και έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση επί όλων των θεμάτων που τέθηκαν στην ημερίδα, ενώ δόθηκε η υπόσχεση ότι στο μέλλον θα γίνουν και άλλες ανάλογες εκδηλώσεις από την ΕΠΣΗ και στην Περιφέρεια του Ηρακλείου.
Συντονιστές της συζήτησης ήταν ο θωρακοχειρούργος και αντιπρόεδρος ΕΠΣΗ, Ιωάννης Δροσίτης και ο ιατρός και μέλος υγειονομικής επιτροπής ΕΠΣΗ, Στέλιος Ψυχαράκης.
Υπεύθυνος διοργάνωσης ήταν το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΗ και πρόεδρος Επιτροπής Μικτών Ομάδων και Υποδομών, Βαγγέλης Παπαγγελής.
Φωτογραφικό υλικό από την ημερίδα "Παιδί και Αθλητισμός" μπορείτε να βρείτε στην σελίδα της ΕΠΣΗ στο Facebookhttps://www.facebook.com/www.epsirak.gr/

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η «Ημερίδα για τον Αθλητισμό»
http://www.epshanion.gr/article.asp?code=2448

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η «Ημερίδα για τον Αθλητισμό» την Παρασκευή 4-11-2016 στο Πολιτιστικό Κέντρο Καντάνου «Ειρήνης και Φιλίας των Λαών» με θέμα τα οφέλη της άσκησης στην σωματική και ψυχική υγεία και την σημασία του Fair Play-ευ αγωνίζεσθε.

Ομιλητής ήταν ο κ.Γιώργος Μουντάκης προπονητής ποδοσφαίρου με ειδικότητα τερματοφύλακα, ο διεθνής ποδοσφαιριστής Φανούρης Γουνδουλάκης της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ με θέμα την μετάβαση από τον αθλητισμό στον πρωταθλητισμό και η αθλητική ψυχολόγος Λίνα Ψούνη (Υπεύθυνη Αθλητικών θεμάτων του Δήμου Χανίων) με θέμα την επίδραση της ψυχολογίας στην αθλητική απόδοση.

Μετά τις πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες παρουσία αρκετού κόσμου, οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Υρτακίνας, ο Πρόεδρος Γιάννης Κοντεκάκης και το Δ.Σ. παρέθεσαν μικρή δεξίωση και δείπνο στους καλεσμένους.

Την ΕΠΣΧ εκπροσώπευσαν ο Γ΄ Αντιπρόεδρος κ. Μιχάλης Κουλιεράκης, ο Ε. Γραμματέας κ. Κώστας Πρωτοψάλτης και το μέλος του Δ.Σ κ.Πέτρος Μιχαηλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου