Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Περιμένουμε επίσημη απάντηση.

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου είχαμε μέσω facebook προβάλλει την κίνηση της Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου να καλέσει την πρώτη επιλαχούσα ομάδα από την Γ΄κατηγορία για να καλύψει την θέση της ομάδας που δεν δήλωσε συμμετοχή στην Β΄κατηγορία όπως είχε δικαίωμα.  

Μετά το πέρας των δηλώσεων συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου, από τις ομάδες που είχαν δικαίωμα συμμετοχής δεν δήλωσε το Σωματείο ΑΛΘΑΙΜΕΝΗΣ. Δικαίωμα συμμετοχής, έχουν οι επιλαχούσες ομάδες, βάση της βαθμολογικής τους κατάταξης από την Γ’ Κατηγορία Δωδεκανήσου της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017. Πρώτη επιλαχούσα ομάδα η ΑΣΠΙΔΑ ΑΠΟΛΑΚΚΙΑΣ. Καλείται να δηλώσει συμμετοχή, εφόσον επιθυμεί, έως τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 15:00."
http://www.epsdod.gr/announcements/display_announcement.php?announcement_id=861

Σήμερα 4/9  η Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου μετά την άρνηση της πρώτης επιλαχούσας  ομάδας να δηλώσει συμμετοχή στη Β΄κατηγορία επανέρχεται και καλεί την επόμενη να δηλώσει συμμετοχή:
Μετά το πέρας της προθεσμίας δήλωσης συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου, της πρώτης επιλαχούσας ομάδας «ΑΣΠΙΔΑ ΑΠΟΛΑΚΚΙΑΣ», η οποία δεν κατέθεσε δήλωση,  καλείται να δηλώσει συμμετοχή, εφόσον επιθυμεί, έως την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 15:00, η δεύτερη επιλαχούσα ομάδα βάση της βαθμολογικής τους κατάταξης της  Γ’ Κατηγορία Δωδεκανήσου της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, που είναι η «ΟΜΟΝΟΙΑ ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ».
http://www.epsdod.gr/announcements/display_announcement.php?announcement_id=863

Εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι έχουμε περίπτωση ΙΔΙΑ με τη μη συμμετοχή της Α.Ε. Καλαμωτής στην πρώτη κατηγορία. 
Ρωτάμε λοιπόν τα μέλη του  Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Χίου.
Κάνατε τις ανάλογες διαδικασίες  με τις ομάδες της Β΄Κατηγορίας (Αναγέννηση, Άτλα, Ένωση );
Αν ναι έγινε επίσημα (υπάρχει δηλαδή επίσημη αλληλογραφία ή ενημέρωση), όπως το κάνουν στα Δωδεκάνησα,  ή τηλεφωνικά;
Αν δεν το έχετε κάνει, προκύπτει θέμα  σοβαρό στην εφαρμογή των κανονισμών με ευθύνη κάποιου(ων) ;
Αν τώρα τα Δωδεκάνησα κάνουν λάθος στη διαδικασία και παρασύρουν και εμάς, ζητάμε ειλικρινά και ταπεινά συγνώμη για την αναστάτωση.
Αν δεν κάνουν λάθος όμως περιμένουμε να δούμε αν η λέξη ευθιξία υπάρχει στο λεξικό κάποιων. Το αν θα δήλωναν συμμετοχή ή όχι οι ομάδες της Β΄δεν έχει καμία σχέση. Τη διαδικασία εφαρμογής κανόνων εξετάζουμε.
Αναμένουμε επίσημες απαντήσεις και όχι προσωπικά σχόλια στο fb. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου