Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Η σιωπή είναι χρυσός ή αδυναμία;

Τη Δευτέρα γράφαμε για την Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου και τις ενέργειες που κάνει για την κάλυψη μιας θέσης στη Β΄κατηγορία διότι δεν δήλωσε συμμετοχή μια ομάδα.
Περίπτωση ΙΔΙΑ με τη μη συμμετοχή της Καλαμωτής 
http://chiompala.blogspot.gr/2017/09/blog-post.html

Σήμερα και εφόσον πέρασε η προθεσμία που είχε δοθεί στην δεύτερη επιλαχούσα να δηλώσει συμμετοχή  η Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου καλεί την τρίτη επιλαχούσα να δηλώσει.

"Μετά το πέρας της προθεσμίας δήλωσης συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου, της δεύτερης επιλαχούσας ομάδας «ΟΜΟΝΟΙΑ ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ», η οποία δεν κατέθεσε δήλωση,  καλείται να δηλώσει συμμετοχή, εφόσον επιθυμεί, έως την Παρασκευή 08 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 15:00, η τρίτη επιλαχούσα ομάδα βάση της βαθμολογικής τους κατάταξης της  Γ’ Κατηγορία Δωδεκανήσου της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, που είναι η «ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝΩΝ»."
http://www.epsdod.gr/announcements/display_announcement.php?announcement_id=866

Εδώ ακόμα σιωπή...... ή  μούγκα στη στρούγκα ;
Άραγε η σιωπή είναι χρυσός ή αδυναμία;
Αναμένουμε.

Υ.Γ. Για αποφυγή παρεξηγήσεων

 "Μούγκα στη στρούγκα " ερμηνεία 1:

 http://lyricstranslate.com/el/%CE%BC%CE%BF%CF%8D%CE%B3%CE%BA%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%8D%CE%B3%CE%BA%CE%B1
 μούγκα στη στρούγκα (Ελληνικά) — αποσιώπηση (μούγκα) μιας αλήθειας που καίει κάποιους που έχουν ισχύ, αφού η φανέρωσή της μπορεί να εγκυμονεί κίνδυνο σε αυτούς που τη φανερώνουν.

Μούγκα στη στρούγκα ερμηνεία 2,από το  Βικιλεξικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου